Over ons

Zwierig Lederwaren

Specialist op het gebied van hoge kwaliteit Tassen, Lederen riemen en Koffers.

Zwierig Lederwaren is een familiebedrijf met al meer dan 30 jaar lang ervaring op het gebied van lederwaren, klein lederwaren, damestassen, schoudertassen, laptoptassen, businesstassen, businesstrolley’s, rugzakken, riemen, portemonnees, kindertassen, kinderkoffers, hardschalige koffers, zachte koffers  en overige reisartikelen zoals kofferbanden, slotjes etc.. Bent u op zoek naar een leren tas, met een goede kwaliteit en prijs, dan bent u bij Zwierig lederwaren aan het juiste adres met onze mooie tassenwinkel en collectie. Wij zijn gespecialiseerd in leren tassen voor zowel dames als heren. Al onze leren tassen komen uit Italië en zijn zeer scherp geprijsd. Door de jaren heen, zijn er meer merken toegevoegd aan het assortiment, van Castelijn & Beerens tot Eastpak.

Wat maakt Zwierig Lederwaren anders?! Wie bieden topmerken aan met een goede prijs en fabrieksgarantie. Daarnaast is er altijd veel keuze uit onze uitgebreide en wisselende collectie lederen tassen en koffers. (zie assortiment)

U bent van harte welkom in de winkel. Ons team staat voor u klaar voor vrijblijvend advies van tassen en koffers, met een goede service.

IMG00516-20111218-1134